Redovnom upotrebom Eucerin ® Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+ i preparata iz Eucerin® Anti-Pigment linije koža je zaštićena od negativnih posledica sunca, uključujući pojavu fleka izazvanih sunčevim zračenjem, dok su postojeće hiperpigmentacije, koje kvare ujednačenost tena, umanjene 


Iako je sunce neophodno za funkcionisanje ljudskog organizma i dobro raspoloženje, negativne posledice sunčevog zračenja odražavaju se na zdravlje i lepotu kože. To veoma dobro znaju osobe koje se bore sa izazovom pojave novih i vraćanja starih fleka od sunca.
Ali, uz redovnu i adekvatnu negu i zaštitu od sunca, specijalno formulisanu za kožu sklonu hiperpigmentacijama, moguće je koži istovremeno pružiti i efikasnu zaštitu i negu koja uključuje umanjenje vidljivosti starih i sprečavanje nastanka novih fleka. 
Eucerin® Anti-Pigment linija preparata, kao i Eucerin®Pigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+, u osnovi svoje formulacije sadrže Eucerin® patentirani Thiamidol®, sastojak koji je tokom desetogodišnjeg istraživanja i testiranja 50 000 supstanci u Eucerin® istraživačkom centru, pokazao najbolju efikasnost u borbi protiv hiperpigmentacija i podnošljivost na koži sklonoj pojavi hiperpigmentacija. 
Eucerin® Anti-Pigment linija obuhvata sve preparate neophodne za dnevnu i noćnu negu, kao i korektor za ciljano nanošenje samo na fleke, a zvezda ove linije je Eucerin® Anti-Pigment Dvofazni Serum - prvi preparat koji kombinuje visoku efikasnost u borbi protiv starenja kože i pouzdane efekte u ublažavanje hiperpigmentacija i ujednačavanju tena. Inovativnost ovog preparata počiva na kombinovanju sadržaja dve odvojene komore, koje sadrže formulacije koje se ciljano bore protiv starenja i pojave fleka na koži. 


Eucerin ®Pigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+, inovativan je po svojom dejstvu jer pored efikasne i pouzdane zaštite od negativnih efekata sunčevog zračenja, sprečava pojavu novih hiperpigmentacija i ublažava već postojeće nastale usled izloženosti suncu. 
Formulacija Eucerin®Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+, kao i svih preparata iz Eucerin® linije za zaštitu lica od sunca, zasnovana je na spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). 
Uz redovnu primenu Eucerin®Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+ i preparata iz Eucerin® Anti-Pigment linije, koža je pouzdano zaštićena od negativnih efekata sunčevog zračenja, hiperpigmentacije koje narušavaju ujednačenost tena sve manje vidljive, a opasnost da se pojave nove maksimalno umanjena.


Slične objave

Newsletter