U poslednjih desetak godina alergijske bolesti su u stalnom porastu. Jedan od najčešćih oblika alergijske reakcije je alergijski rinitis, koji predstavlja alergijsku reakciju na inhalatorne alergene. Borba protiv alergijskog rinitisa nije jednostavna, ali 100% prirodni Srebrna kap sprejevi za nos vam omogućavaju da potpuno nesmetano obavljate svakodnevne aktivnosti kako u zatvorenom prostoru tako i u prirodi.

Kliničke studije su pokazale da se prirodnim jačanjem nazalne sluzi filtriraju alergeni iz vazduha čime se postiže da samo čist vazduh stiže do pluća. Srebrna kap 100% prirodni sprejevi deluju tako što zahvaljujući koloidnom rastvoru srebra oblažu nazalni put čime blokiraju alergene i prašinu sprečavajući njihovo vezivanje za receptore i razvoj alergijske reakcije. Efikasno pomažu u odčepljivanju nosa, ispiranju i čišćenju nosne šupljine. Ublažavaju sinusne tegobe i znatno umanjuju intenzitet alergijskih reakcija.

SREBRNE KAPI pomažu u prevenciji polenske kijavice i alergije. Redovnom primenom smanjuje se verovatnoća nastanka alergija na alergene iz vazduha i bitno poboljšava kvalitet života.

Pored preventivnog delovanja osnovni razlog za primenu SREBRNE KAPI je blag ili srednje teški alergijski rinitis bilo da se radi o sezonskom alergijskom rinitisu (javlja se svake godine u sezoni polena i cvetanja, a uzroci su polen trava, drveća, korova…) ili da je reč o hroničnom alergijskom rinitisu (javlja se u toku cele godine, a uzroci su kućna prašina, grinje, životinjske dlake, kućni ljubimci).

SREBRNE KAP sprejeva ima pet vrsta, razvrstani su prema sastavu i jačini. Srebrna kap nazalni sprejevi ne sadrže antihistaminike, steroide, efedrin i druge lekove, ne izazivaju pospanost, zavisnost, mogu se koristiti u dužem vremenskom periodu i nema poznatih neželjenih dejstva jer je reč o potpuno prirodnom sastavu.

SINALZAN SREBRNA KAP namenjena je isključivo starijima od 18 godina i ima najsnažnije dejstvo te se često preporučuje od strane lekara i kod težih oblika hroničnog rinitisa jer efikasno deluje na oslobađanje disajnih puteva, pomaže smanjenu upornog kijanje, svraba i curenja iz nosa i olakšava disanje. Savremena, jedinstvena formula, kreirana po principima nanotehnologije, SINALZAN KAPI svrstava u red najjačih prirodnih antibiotika. U kombinaciji sa ekstraktom bršljana, kao i etarskim uljima mente, žalfije i timijana, brzo pomaže u odčepljivanju sinusa, ispiranju i čišćenju nosne šupljine i uspostavljanju balansa i prirodne vlažnosti sluzokože nosa. Srebro ima ulogu eliminacije svih patogena nakupljenih na sluzokoži nosa, čime skraćuje trajanje postojeće infekcije i umanjuje njenu jačinu. Saponini – aktivni sastojci bršljana, brzo i efikasno otklanjaju problem zapušenog nosa, blagotvorno deluju kod sprečavanja nastanka nosnih polipa i pomažu srebrnim jonima u uklanjanju svih nepoželjnih patogena. Aktivni sastojci žalfije utiču na regeneraciju oštećene i iritirane sluzokože i imaju pozitivan efekat na smanjenje njenog eventualnog oticanja. Sastojci mente blagotvorno hlade, dodatno ojačavaju i ublažavaju neugodnosti prouzrokovane isušenošću, dok timijan značajno utiče na pravilan rad disajnih puteva.

Alergijski rinitis jeste hronična bolest, ali zahvaljujući savremenom pristupu terapiji i inovativnim prirodnim rešenjima, ne umanjuje kvalitet života.

 

 


Slične objave

Newsletter