Svi priželjkujemo tople, suncem okupane dane koje ćemo provoditi na plažama i u prirodi uz laganu muziku i osvežavajuće napitke. Međutim, da bismo nesemstano uživali u čarima leta neophodno je da imamo zdravu, negovanu kožu. Umesto da uživamo u odmoru sa porodicom i prijateljima, sigurno ne želimo da u sobi nekog apartmana „lečimo“ crvenilo i osetljivost kože koje izaziva nelagodnost, bol ili svrb ili čak opekotine i druge posledice koje za krajnji ishod mogu imati ozbiljne bolesti kože koje se ne mogu otkloniti losionima ili pak onim čuvenim kiselim mlekom i hladnim oblogama. Dakle, cilj je zdrava i lepa koža. A kako to postići? Tako što ćemo je negovati i pre vrelih sunčanih dana, tokom sunčanja i nakon toga, kada je koži neophodna hidratacija i oporavak. Koži je potrebno više od zaštite.

Upravo time vođeni, italijanski dermatološki stručnjaci, stvorili su RILASTIL suncare liniju proizvoda koja je „više od zaštite“ jer, ne samo da štiti od svih UVA i UVB zraka, već i hrani, osigurava neophodnu hidrataciju, posebno blagotvornu tokom toplih dana i sprečava nastanak hiperpigmentacije, opekotina i druga oštećenja od sunca. Posebna prednost je što RILASTIL sun care proizvodi imaju inovativni sistem UV filtera koji se ne rastvara u vodi te nema štetnog dejstva na korale, nema silikona, fenoksietanola i nanočestica. Dakle, ovo je efikasna zaštita od sunca koja ne sadrži hemikalije koje štete vašoj koži kao ni živom svetu u moru. Baršunasta struktura sun care linije pruža maksimalnu ugodnost i prijatan osećaj na na koži čemu posebno doprinosi ekstrat Šisandre (kinesko „crveno“ grožđe) koji povećava hidrataciju, daje elastičnost koži i čini je mekom.

Antioksidantni efekat koji ima ova linija štiti kožu od oksidativnog stresa i oštećenja izazvanih UV zracima. Upravo zbog svog dodatnog antiokisdativnog delovanja, dermatolozi preporučuju RILASTIL Velvet Losion sa faktorom 30 i 50 za osetljivu kožu, jer sprečava nastanak opekotina, mrlja i osipa od sunca dok transparentni stik štiti posebno osetljiva područja kao što su usne, uši, nos, ožiljci.

Kada je reč o svakodnevnoj zaštiti lica, mada je odavno poznato, u posednje vreme, dermatolozi, javne ličnosti pa i beauty influenseri ističu neophodnost koriščenje SPF faktora kao prevencije u sprečavanju nastanka hiperpigmentacije. D-clar light krema sprečava nastanak fleka, izbeljuje postojeće, izjednačava ten, a osim kao krema za sunčanje, može služiti i kao podloga za šminku.

RILASTIL Transparetni  i VAPO sprejevi brzo upijaju, providni su i formuslisani su za sve tipove kože, omogućavaju blistav, trajno preplanuli ten istovremeno održavajući kožu zdravom i elastičnom.

Rilastil SS Losion posle sunčanja regeneriše kožu nakon izlaganja suncu, ekstrat mentola je hladi i umiruje i sprečava isušivanje.

Kako duže izlaganje suncu nezaštićene kože može imati posebno velike posledice kada su u pitanju deca,  naročita pažnja posvećena je dečijim proizvodima ove linije koji su brzoupijajući, veoma nežni i prilagođeni osetljivoj koži.

RILASTIL, italijanski dermatološki brend broj jedan, sa dugom tradicijom, ispitanom efikasnošću i dermatološki bezbedan je od nedavno i na našem tržištu, cene su pristupačne, ambalaža proizvoda biorazgradiva – svi razlozi da i vi učinite uslugu svojoj koži.


Slične objave

Newsletter